radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Comarcal L’Avinguda Costa Brava de Malgrat patirà restriccions de trànsit la setmana vinent pel reasfaltat

L’Avinguda Costa Brava de Malgrat patirà restriccions de trànsit la setmana vinent pel reasfaltat

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 385 0

Des del proper dimarts 3 d’abril i fins del següent divendres dia 6, l’Ajuntament de Malgrat de Mar iniciarà les tasques de reasflatat a l’Avinguda Costa Brava.

Concretament, les obres afectaran la totalitat de l’avinguda, ja que es duran a terme des de la rotonda de Can Palomeres fins a l rotonda d’accés a la zona industrial de Can Patalina.

Segons ha informat la Policia local de Malgrat, els treballs afectaran al trànsit rodat per aquesta avinguda, una de les principals vies de comunicació del municipi.

Així, es produiran restriccions de trànsit des de dimarts i fins divendres que ve, en funció de les actuacions de la maquinària i dels camions en el reasfaltat, que afectaran als dos sentits de la marxa.

En aquest sentit, la Policia destaca que un dels punts més conflictius serà quan les obres es duguin a terme a la rotonda del CAP, punt on s’enllaça amb el carrer Guillem de Palafolls.

Les obres de reasfaltat de l’Avinguda Costa Brava s’emmarquen dins del projecte de millora d’aquesta avinguda, que va iniciar-se ara fa poc més de mig any amb l’objectiu de millorar la seguretat viària de la via, amb l’ampliació de les voreres en alguns trams, així com també l’adequació de les parades de transport públic.