radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política Concentració contra els empresonaments de polítics catalans

Concentració contra els empresonaments de polítics catalans

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 434 0

Divendres més d’un centenar de persones es van concentrar a la plaça major per mostrar el seu rebuig a l’empresonament provisional i sense fiança dels 5 diputats independentistes; Jordi Turull, Josep Rull, Carme Forcadell, Dolors Bassa i Raul Romeva per ordre del jutge Pablo Llarena.

Durant la concentració es va llegir un manifest de protesta contra la “repressió” que viu l’independentisme. També denunciava la “nul·la separació de poders” a Espanya i la persecució d’una ideologia concreta. La regidora d’ERC, Susanna Pla, va ser l’encarregada de llegir el manifest.

El manifest també compara el govern del PP amb el de l’alemanya nazi amb la seva voluntat d’aniquilar una ideologia i d’eliminar els adversaris.

El concentrats van mostrar el rebuig i el seu enuig per les accions judicials contra els líders polítics i socials de l’independentisme i van exposar la necessitar de fer un pas endavant apostant per accions més contundents com ara parar el país per demostrar la força dels independentistes i mostrar el rebuig a les accions judicials .

La concentració es va fer divendres, abans doncs de la detenció ahir al matí de Carles Puigdemont en una autopista d’Alemanya.