radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Cultura Singulars presenta demà a Jordi Lanuza i a Marta Knight en concert

Singulars presenta demà a Jordi Lanuza i a Marta Knight en concert

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 559 0

Marta Knight.

Serà en la segona sessió del cicle que demà torna a portar la seva proposta musical al Casal d’Avis del centre, a quarts d’11. Ho farà amb un nou doble concert. Primer amb Marta Knight. Nascuda a Martorell, va passar la seva infantesa a Andorra on va començar la seva carrera musical. Als 13 anys ja tocava la guitarra i composava les seves cançons. Ara, amb 20 anys, és una de les promeses del folk alternatiu.

Els programadors del Singulars la van descobrir en un concert i no van dubtar en portar-la al cicle palafollenc. Quim Albert, de Bang Cultura!, no dubta en assegurar que Knight està cridada a ser una de les veus més importants del futur del panorama de música en català.

Després d’escoltar a Marta Knight arribarà el torn de Jordi Lanuza, líder d’Inspira, un grup independent de culta i que ara ha començat un projecte en solitari. De fet fa pocs dies que apareixia el seu últim treball discogràfic que ha tingut una bona rebuda de crítica i públic.

El doble concert de la segona nit dels Singulars es farà com sempre en format íntim, en acústic i amb la proximitat habitual de les propostes d’aquest cicle palafollenc.

El preu de les entrades és de 5€ i es poden comprar directament al Casal moments abans de l’actuació.