radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Comarcal El Maresme encara la Setmana Santa amb un 90% d’ocupació turística

El Maresme encara la Setmana Santa amb un 90% d’ocupació turística

Comarcal Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 284 0

Les previsions dels hotelers de la comarca són molt positives pel que fa a l’ocupació d’aquesta propera Setmana Santa, ja que tant els hotels de 3 estrelles com els de 4 esperen comptar amb una ocupació d’entre el 86 i el 92%.

Un dels factors més rellevants dels propers, i que poden determinar clarament aquest ocupació, és la situació de climatologia, que si es complica pot complicar que s’arribi a aquestes xifres.

Jordi Noguera, president del Gremi d’Hostaleria del Maresme, ha explicat a aquesta emissora que, segons les últimes dades, l’ocupació als hotels de 3 estrelles ronda el 80% i els de 4 estarien fregant el 90%, entre el Dijous Sant, dia 29 i el 2 d’abril.

Noguera també recorda que les dades provenen només dels hotels que obren aquesta Setmana Santa, tenint en compte que alguns ho faran de cara a més endavant.

El president del Gremi ha explicat que, segons aquestes previsions, les xifres se situarien a uns nivells similars als de l’any passat, i si les previsions es compleixen, es preveu que els percentatges d’ocupació tant als hotels de 3 com als de 4 estrelles acabin pujant, superant el 90% en el cas dels allotjaments de més categoria.

Tot plegat, això sí, tenint en compte que les previsions climatològiques poden acabar influint en aquesta ocupació, ja que l’entrada de la primavera ha estat especialment freda.

Malgrat tot, Noguera es mostra optimista i espera que la situació acabi millorant des d’ara i fins el proper dijous, inici del pont, i que finalment les temperatures acabin pujant i que s’acabin complint les previsions d’ocupació.