radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Dues cerveseres de Calella i Blanes s’enduen medalles al Barcelona Beer Challenge

Dues cerveseres de Calella i Blanes s’enduen medalles al Barcelona Beer Challenge

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 363 0

Es tracta d’un certamen celebrat a la capital catalana i que congrega a cerveses d’arreu del món, valorant la seva qualitat.

A l’edició d’enguany, celebrada dins del Barcelona Beer Festival de l’Hospitalet de Llobregat aquest passat cap de setmana, va tenir com a cerveses guardonades a dues produccions de la nostra zona.

Per una banda, el jurat va atorgar el guardó de la medalla d’or a la cervesa EWB Rondadora Montnegre, elaborada per la cervesera calellenca La Montnegre conjuntament amb l’aragonesa Cerveza Rondadora, dins de la categoria English Barley Wine. Per l’altra, la competició també va premiar a la cervesera blanenca Marina de Blanes, en aquest cas amb una medalla de plata i una altra de bronze, per la cervesa Costa Brava i la Kremat.

Segons expliquen els responsables de la cervesera La Montnegre, nascuda fa poc menys de dos anys, el jurat ha valorat el caràcter refrescant i rodó de la seva English Barley Wine, una cervesa ale d’estil anglès, que han creat conjuntament amb Cerveza Rondadora, provinent de l’Aragó.

En el cas de la cervesera Marina de Blanes, que per tercera vegada consecutiva rebia un guardó en el concurs, l’empresa presentava la cervesa Costa Brava, una cervesa sense gluten que s’emmarca dins de la categoria English Golden Ale, i també la Kremat entrava dins de la categoria American Stout.

Aquest 2018, el Barcelona Beer Challenge arribava a la seva 7a edició, i hi van participar més d’un miler de cerveses de 250 empreses cerveseres, procedents de 30 països diferents.