radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Inici » Una empresa blanenca finalista als Premis EmprenadorXXI

Una empresa blanenca finalista als Premis EmprenadorXXI

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 487 0

Una empresa,  MJN Neuroserveis, ha arribat a la fase sectorial dels Premis EmprenedorXXI, que se celebrarà a Barcelona avui dimecres.

Aquesta empresa, que és finalista a la categoria Ciències de la Vida, es dedica al disseny, fabricació i comercialització de dispositius mèdics amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones.

Un exemple de la seva tasca és el primer dispositiu que està desenvolupant . Es tracta d’un auricular que permet  mesurar el risc de crisi d’epilèpsia i fa un registre de les diferents crisis viscudes de manera contínua.

En aquesta fase sectorial dels premis, s’atorgaran cinc guardons diferents a les empreses, espanyoles i portugueses,  amb més potencial de creixement en els sectors de Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis Digitals, Tecnologies Industrials i Agroalimentari. Les empreses premiades de cada categoria aconseguiran 25.000 euros i l’accés a un programa internacional de creixement organitzat amb la Singularity University i l’escola de negocis ESADE.

Els Premis EmprenedorXXI, impulsats per una entitat bancària i pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, arriben aquest any a la seva onzena edició.

En total, la convocatòria de 2017 distribuirà prop de 490.000 euros en premis, fet que converteix als Premis EmprenedorXXI en una de las convocatòries per a emprenedors amb més dotació econòmica a Espanya i Portugal.

Els Premis EmprenedorXXI s’adrecen a negocis altament innovadors amb menys de tres anys d’activitat i es caracteritzen per una alta participació d’empreses procedents de tot el territori.