radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Policial - Judicial Detenen a un jove per robar en un supermercat de Malgrat

Detenen a un jove per robar en un supermercat de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 532 0

La Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut una persona acusada d’un robatori amb força en un supermercat. L’autor del delicte és un veí de 19 anys d’edat amb domicili al municipi.

El robatori ha tingut lloc durant la matinada d’aquest dimarts. El lladre hauria forçat la porta del magatzem de l’establiment per accedir al seu interior. Després de rebre l’avís d’una veïna de la zona, la policia ha localitzat el lladre mentre duia pel carrer dos carros carregats de productes del supermercat. En el moment dels fets, l’acompanyava un altre noi, a qui no se l’ha pogut enxampar.

Es dóna el cas, que fa pocs dies s’han produït robatoris similars en aquesta zona de Malgrat de Mar. Tres establiments van ser assaltats en una sola nit per un o diversos individus a qui encara no s’ha pogut identificar.