radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Dissabte, 12:05 -13:00

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Troben un cos sense vida a 7 milles davant la costa de Blanes

Troben un cos sense vida a 7 milles davant la costa de Blanes

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 622 0

Segons han informat fonts de Salvament Marítim, a les 9:20 d’aquest matí s’ha trobat un cos a 7 milles al sud de la costa de Blanes.

Tot apuntaria que es tracta del caiaquista de 58 anys que va desaparèixer dissabte mentre feia una ruta pel litoral entre Mataró i Blanes.

El cos l’ha trobat un pesquer que es trobava al litoral blanenc, i que ha donat l’alerta a les autoritats. Els Mossos, acompanyats de Salvament Marítim i diversos efectius que han treballat en les tasques recerca, han pogut recuperar el cos a dos quarts d’11 del matí, i els equips de rescat ja han iniciat les tasques per poder portar-lo cap al port, on es durà a terme la identifiació del cos.

Segons s’apunta des de Salvament Marítim, i a falta de la confirmació oficial i dels resultats de la identificació, tot apunta que es tractaria de l’home que va desaparèixer ara fa tres dies quan estava fent una ruta amb caiac per la costa, seguit pel seu germà que feia el recorregut per carretera i que l’havia d’anar a buscar a Blanes, lloc on tenia previst arribar a les 4 de la tarda del mateix dissabte.

En veure que no arribava, el mateix germà del desaparegut va donar l’alerta a les autoritats, que des de llavors i durant ahir dilluns van estar coordinant-se per intentar trobar el cos.

Diumenge es va trobar el caiac del desaparegut a 5 milles davant de la costa de Malgrat, amb els estris personals de l’home, i des de llavors s’havien intensificat les tasques de recerca en tota aquesta zona del litoral.