radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal El Club Vela Blanes comença els actes de celebració del seu 75è aniversari

El Club Vela Blanes comença els actes de celebració del seu 75è aniversari

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 298 0

Aquest passat divendres es va donar el tret de sortida als actes de celebració dels 75 anys del Club Vela Blanes.

Va ser a les mateixes instal·lacions del Club, amb un acte quie va aglutinar a membres del club, socis, amics i col·laboradors, així com també autoritats locals.

L’acte, en format de cocktail de presentació, va servir per donar inici a la commemoració d’aquest 75è aniversari, i que comptarà amb diversos actes repartits de cara als propers mesos.

Els secretari esportiu del Club de Vela Blanes, José Luis Yubero, va ser l’encarregat d’explicar els actes, la majoria d’ells de caràcter cultural i social, però alguns també de caire esportiu.

Durant tot el proper mes d’abril, la Casa Saladrigas serà l’espai que allotjarà l’exposició retrospectiva sobre els 3 quarts de segle del club. De cara al maig, està prevista la presentació d’una nova APP per a dispositius mòbils, i al mes de juny es presentarà a la Biblioteca Comarcal l’Auca del 75è Aniversari.

En la vessant esportiva, s’emmarcaran dins d’aquest aniversari la Copa d’Espanya classe Europe, que es disputarà entre abril i maig, i el Campionat Mundial de Raceboard, a finals del mes de juny.

Entre d’altres actes que es duran a terme, serà l’1 de setembre quan es tancarà el cicle d’actes commemoratius amb la Festa de Fi de Temporada, que ja se celebra habitualment i que aquest cop tindrà l’aniversari com a al·licient festiu.

El Club Vela Blanes és, amb 75 d’història, el club d’aquest esport més antic de Catalunya, i va ser fundat el 15 de març del 1943 per un grup d’amics aficionats a la navegació marítima.