radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Continua la recerca d’un home desaparegut al mar aquest cap de setmana

Continua la recerca d’un home desaparegut al mar aquest cap de setmana

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 844 0

Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim i Bombers estan buscant des d’ahir a la matinada un home de 58 anys que ha desaparegut al mar quan feia una travessa en caiac des de Mataró i fins a Blanes.

L’home, experimentat en aquest tipus d’activitats al mar, es coordinava amb el seu germà que seguia la ruta per carretera, per anar a recollir-ho a Blanes on havia d’arribar cap a mitja tarda. Ha estat el germà el que ha donat la veu d’alarma cap a la 1 de l amatinada en veure que no podia contactar amb el desaparegut.

Els serveis d’emergència han fet una amplia batuda des d’ahir i ja s’ha localitzat el caiac a 5 milles mar endins a l’alçada de Malgrat de Mar. Una embarcació l’ha trobat i l’ha remolcat fins al port esportiu del Club de Vela Blanes. A l’interior del caiac hi havia el telèfon mòbil, la documentació i estris personals del desaparegut.

El germà del caiaquista ha explicat que el desaparegut  és força experimentat i que anava perfectament preparat, amb un neoprè, una armilla salvavides, entre d’altres mesures de precaució i seguretat.

Segons han informat fonts de Salvament Marítim, a partir de les 3 de la tarda han continuat les tasques de recerca, amb la participació d’un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim, a la zona de Santa Susanna. Per altra banda, Protecció Civil Lloret està també realitzant la recerca al litoral entre Tossa de Mar i Blanes.