radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura Nova edició del Mosca, el concurs de música jove de Palafolls

Nova edició del Mosca, el concurs de música jove de Palafolls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 573 0

L’Ajuntament de Palafolls ja ha aprovat i fet públiques les bases per l’edició d’enguany del concurs de música jove de la nostra localitat, el Mosca.

Tot i que encara queda un mes per l’inici de les inscripcions, ja es poden consultar les bases per participar en aquest concurs, encarat a bandes i músics emergents tant de Palafolls com de rodalies.

El concurs s’obre a tot tipus d’estils, sense cap requisit especial en aquest camp, i s’impulsa amb l’objectiu de promocionar la creació musical del municipi i donar a conèixer grups i formacions musicals formades per joves.

Ho explica Albert Muñoz, tècnic de joventut de l’Ajuntament de Palafolls.

Les inscripcions del concurs s’inicien d’aquí a un mes, el 16 d’abril, i s¡’allargaran fins el 16 de maig. A partir de llavors s’iniciarà un procés que primer seleccionarà els grups finalistes que tocaran en un primer concert del local jove, que tindrà lloc el 6 de juliol.

Aquell dia, de les actuacions dels grups finalistes s’acabaran escollit els tres grups guanyadors que tocaran a l’Alterfesta, en el marc de la Festa Major de Palafolls.

Enguany és la segona edició del concurs, i Muñoz ha destacat la bona rebuda que va tenir l’any passat aquesta iniciativa, que esperen repetir de cara a aquest any.

Els grups interessats en participar en aquesta segona edició del Concurs de música jove Mosca ja poden consultar les bases del concurs, publicades al web del municipi, www.palafolls.cat.