radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal 1.000 quilos de carxofes a la brasa a Pineda per batre un Rècord Guinness

1.000 quilos de carxofes a la brasa a Pineda per batre un Rècord Guinness

Comarcal

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 552 0

Aquest és el rècord que vol establir Pineda i que s’ha preparat de cara a aquest proper dissabte al migdia a la Platja dels Pins del municipi.

Concretament, el repte és assolir la major quantitat de carxofes fetes a la brasa d’un sol cop. Es tracta de la primera vegada que es registra aquesta fita al Rècord Guiness, i sorgeix del restaurant Pura Brasa i la marca Josper, amb un rerefons solidari per recaptar fons pel Banc d’Aliments.

A partir de dos quarts de 12 del migdia, es posaran en marxa les brases per poder fer les carxofes, acumulant un total de 60 metres lineals de carxofes.

Abans de tirar endavant amb l’organització de l’esdeveniment, els encarregats d’aquesta singular iniciativa van haver de posar-se en contacte amb els responsables de gestionar el Rècord Guinness, que van imposar tota una sèrie de requisits per tal de poder-hi participar.

Ho explica Jordi Campos, director d’operacions del restaurant Pura Brasa.

Campos ha explicat que existeixen dues maneres de certificar que s’ha assolit el rècord. Per una banda, comptar amb la presència d’un responsable del mateix Rècord Guinness que comprovi in situ l’esdeveniment, o bé també es pot acumular material documental que testimoniï la gesta.

Segons explica Campos, aquesta és l’opció que es durà a terme dissabte a Pineda.

Des de les 7 del matí ja es començaran a preparar les carxofes, per tenir-ho tot a punt per dos quarts de 12, quan començarà de manera efectiva el repte.

L’organització d’aquest esdeveniment espera arribar als 1.000 participants, als quals s’oferiran menús de dues carxofes i salsa romesco, amb l’opció d’afegir-hi també botifarra, pa amb tomàquet i beguda, amb uns beneficis que en part aniran destinats a la Fundació Banc dels Aliments.

 

Foto: TripAdvisor