radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat Decideix, nova plataforma en línia per a la participació ciutadana

Malgrat Decideix, nova plataforma en línia per a la participació ciutadana

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 485 0

Es tracta de “Malgrat decideix”, una nova eina en línia que té per objectiu esdevenir referència tant a nivell informatiu com també de participació per la ciutadania.

El regidor de Participació Ciutadana de Malgrat, Ramir Roger, explica que aquesta nova plataforma serà útil, per exemple, pel procés de pressupostos participatius que s’ha engegat a Malgrat, però també per altres àmbits en els quals es vulgui posar en valor la participació de la ciutadania. A banda haurà de ser la principal eina informativa en relació als processos participatius.

Serà el propi consistori el que decidirà els assumptes que es podran obrir a la ciutadania i fins i tot, es podria facilitar a les entitats i associacions locals per fer les seves consultes populars.

El regidor també ha volgut destacar que Malgrat de mar és el primer municipi de menys de 20 Mil habitants que compta amb aquesta eina en línia. En aquest sentit considera que la posada en marxa d’aquesta plataforma permetrà posar en valor la participació ciutadana en la presa de decisions municipals.

Segons Roger, cal promoure la participació directe dels ciutadans a la pressa de decisions polítiques,.

La plataforma “Malgrat decideix”, que s’ha presentat avui es a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, ha tingut un cost de 9.000 euros, i permetrà el vot en línia ja en el procés de pressupostos participatius, que es compaginarà amb el vot presencial. Per poder votar caldrà registrar-se i validar que la persona està empadronada al municipi.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar