radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Nit
Dimecres, 23:00 -23:20
Informatiu Nit
Dimecres, 23:00 -23:30

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:30-00:00
Uns treballs a la N-II obliguen a fer talls intermitents fins a finals a Calella
, / 228 0 0

Uns treballs a la N-II obliguen a fer talls intermitents fins a finals a Calella

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat Uns treballs a la N-II obliguen a fer talls intermitents fins a finals a Calella

La substitució de tota la xarxa de clavegueram que passa per la N-II entre els carrers  St. Joan i St. Pere de Calella obligarà a fer talls intermitents de  circulació en  el trànsit fins a finals d’aquest mes.

Els treballs comencen a quarts de 8 del matí i s’allarguen fins les 8 del vespre i mentre els operaris estant treballant es dona pas alternatiu en un únic carril.

A la nit i els caps de setmana no hi ha treballs i es permetrà la circulació normal pels dos carrils.

Aquest tram de clavegueres s’ha de substituir ja que es  tracta d’una canonada molt antiga situada just sota la carretera i el pas habitual dels vehicles durant anys l’ha deteriorat  i s’ha acabat enfonsant.

L’any passat hi va haver tres incidències relacionades amb el clavegueram en aquest tram i per evitar que torni a passar noves incidències en el servei, s’ha decidit col·locar la xarxa de clavegueram per sota la vorera.

Des de l’Ajuntament de Calella es recomana que tots aquells que normalment usin el tram de la N-II entre Pineda i St Pol, durant aquests dies usin el mateix tram de l’autopista, que és gratuït, per intentar reduir els possibles efectes al trànsit rodat a la N-II en aquest mes.