radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:15
Home Medi Ambient La Taula de la Tordera continua fent passos endavant

La Taula de la Tordera continua fent passos endavant

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 513 0

Demà dimecres es reunirà la Comissió Tècnica de la Taula de la Tordera, l’organisme que ha de fomentar la planificació per gestionar l’espai natural del Delta de la Tordera entre els diferents municipis de zona, com són Blanes, Malgrat de Mar, Tordera i Palafolls.

La comissió ha de servir per establir els equips de treball que s’encarregaran d’elaborar l’informe tècnic necessari per continuar amb la tasca de la taula.

Precisament demà se celebra a l’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar el tercer i últim seminari sobre la taula de la Tordera, impulsat pel Projecte ISACC TorDelta i que se centrarà aquest cop en la gestió de l’aigua al Delta.

Sota el títol de “Reptes i oportunitats per una millor gestió de l’aigua al Delta de la Tordera”, a partir de les 5 de la tarda es formarà una taula rodona amb 3 participants implicats en aquesta gestió.

Seran Antoni Munnè, membre de l’Àrea de Control i qualitat del medi natural de l’ACA; Alfredo Pérez Paricio, de l’àrea d’abastament i sanejament, també de l’ACA, i Xavier Balcells, membre d’Aigües de Malgrat.

Com ha estat habitual en aquests seminaris, després de la taula rodona s’iniciarà un debat amb els participants, i l’acte es tancarà a les 8 del vespre amb un piscolabis.