radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Esports Guanya el sènior masculí del CB Palafolls i perd el sots 25 de manera ajustada

Guanya el sènior masculí del CB Palafolls i perd el sots 25 de manera ajustada

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 393 0

L’equip del sènior territorial masculí del CB Palafolls va tancar el cap de setmana amb victòria davant del Bàsquet Vedruna Palamós aquest diumenge, contra qui jugaven al Palauet i a qui es van imposar per 73 a 62.

El partit va estar dominat pels palafollencs durant tots els quarts, arribant al descans amb una diferència de 14 punts d’avantatge, que ampliarien a 17 al final del tercer quart. Finalment, victòria per 11 punts de marge.

El sots 25, per la seva banda, no va tenir tant bona sort en el seu partit de dissabte. L’equip va perdre de 5 punts davant dels líders de la seva fase, el CB Sant Feliu, amb un resultat final de 70 a 65.

El partit va començar bé pel Palafolls, acabant el primer període amb 6 punts d’avantatge sobre el seu rival, però els locals de seguida van reaccionar i van aconseguir situar-se per davant. A partit d’aquí es va mantenir un enfrontament igualat, que finalment va decantar-se a favor dels locals.

El junior femení nivell B s’enfrontava diumenge contra el Maçanet, i també van perdre per 5 punts de diferència. El partit va arribar al descans amb un desavantatge de 9 punts, i finalment va acabar amb resultat final de 50 a 45 favorable a les locals.

Qui va guanyar va ser el Júnior masculí nivell B, que es va imposar de manera molt ajustada contra el Roses per 44 a 47.

Un partit que es va mantenir igualat, i fins i tot favorable als locals, que guanyaven de 9 punts de diferència al final del tercer quart, però que a l’últim període va veure com el Palafolls reaccionava adjudicant-se un parcial de 4 a 16.

Els cadets negre i groc, per la seva, van tenir descans aquest cap de setmana.