radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports Ja es pensa en la 2a edició del Trail Senyor del Castell

Ja es pensa en la 2a edició del Trail Senyor del Castell

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 702 0

Diumenge es va celebrar al nostre municipi la primer edició de la Trail Senyor del Castell, una prova esportiva de nova creació que aglutinava tant corredors experimentats com també públic en general en un recorregut per l’entorn del Castell de Palafolls.

La prova va comptar finalment amb un total de 416 participants que van acabar prenent la sortida, la majoria dels quals inscrits a la trail de 12 quilòmetres i la resta a la marxa.

Des del Safir Team, entitat organitzadora de la prova, han valorat de manera molt positiva el desenvolupament de la prova d’ahir, tant a nivell de participació, com també per la satisfacció dels corredors pel recorregut i l’entorn per on discorria la competició.

Mario Otero és membre del Safir Team de Palafolls.

Otero ha destacat també la col·laboració de tots els implicats en la preparació de la cursa, així com dels patrocinadors. Considera que amb aquesta primera edició s’ha deixat el llistó molt alt, i que de cara a les següents edicions s’ha de mantenir el nivell.

Amb tots els aspectes per millorar damunt la taula, els organitzadors ja pensen amb l’edició de l’any que ve. Otero ha avançat que es plantegen, entre d’altres, potenciar la participació a la marxa, ja que permet aglutinar un públic molt més ampli i no tant competitiu com la trail.

La classificació final de la Trail Senyor del Castell va deixar com a guanyadors a Pedro López en categoria masculina, amb un temps d’1 hora, 1 minut i 7 segons, i Magdalena Vicens en categoria femenina, amb un temps d’1 hora, 17 minuts i 22 segons.

 

Foto: Trail Senyor del Castell