radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Blanes continua demà amb el cicle de xerrades sobre educació

Blanes continua demà amb el cicle de xerrades sobre educació

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 561 0

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Blanes continua demà dimecres amb el cicle de xerrades sobre àmbits educatius que ha iniciat aquest mes de març i que s’allargarà fins a mitjans del mes de maig.

En total són 6 xerrades sobre temes com l’assetjament escolar –conegut com a bullying–, les dificultats dels infants i joves en l’aprenentatge, així com també els hàbits saludables, i estan adreçades tant als pares i mares com també als alumnes dels centres.

Aquests tres blocs compten amb dues xerrades cadascun. La primera d’elles, sobre hàbits saludables, ja es va celebrar aquesta setmana, inaugurant aquest cicle, i continuarà demà amb una segona part dedicada a les intoleràncies i les al·lèrgies alimentàries, a càrrec de la doctora Maria Beatriz Fontalba i la infermera Carme Cubarsí.

El proper mes d’abril es duran a terme les dues sessions dedicades a les dificultats en l’aprenentatge, abordant temes com la dislèxia o la disortografia i com això influeix als qui tenen aquestes dificultats.

Ja de cara al maig, el cicle es tancarà amb dues sessions dedicades a l’assetjament escolar, dedicant una part del temps a la conscienciació sobre l’ús de les xarxes socials, i on es fa una especial crida als joves per tal que també hi assisteixin.

El cicle de xerrades ha estat organitzat enguany des de la Comissió de Lleure i el Grup de Treball AMPA, i en aquesta edició es realitzen en un sol espai, com és la Casa de la Cultura.

Les dues primeres xerrades han estat programades en dies laborables, mentre que la resta es faran en quatre dissabtes al matí, de 10 a 12 del migdia.

 

Foto: Ajuntament de Blanes