radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Policial - Judicial Portava noies enganyades de Moldàvia a Blanes per exercir la prostitució

Portava noies enganyades de Moldàvia a Blanes per exercir la prostitució

COMPARTEIX-HO
, / 503 0

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal, van detenir a principis de mes un home de 63 anys, de nacionalitat moldava i veí de Blanes, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic d’éssers humans amb la finalitat de l’explotació sexual.

La investigació es va iniciar a principis de setembre arran d’un comunicat de l’Interpol on s’informava que hi havia una persona al país que podria estar relacionada amb un cas de tràfic d’éssers humans.

Les indagacions policials van determinar que durant l’any 2016 aquesta persona havia portat enganyades dues noies de nacionalitat moldava a la població de Blanes.

Un cop a la ciutat veïna les va obligar a exercir la prostitució contra la seva voluntat en un club proper al seu domicili. Durant un temps les va mantenir tancades contra la seva voluntat i els va retirar la documentació.

El passat dia 2 de març els mossos van detenir un home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic d’éssers humans amb la finalitat d’explotar-les sexualment. Els investigadors van oferir el recolzament i l’assistència necessària a les víctimes.

El detingut, sense antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia que en va decretar la llibertat amb càrrecs.