radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Comarcal Obert el període de votació pels pressupostos participatius de Tordera

Obert el període de votació pels pressupostos participatius de Tordera

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 499 0

Com en d’altres municipis, el procés dels pressupostos participatius de Tordera segueix endavant.

A partir d’avui dilluns ha quedat obert el període de votacions per les propostes finalistes que s’han presentat en aquesta iniciativa.

Al procés hi poden participar tots els ciutadans empadronats a Tordera majors de 16 anys i també tots aquells veïns de segona residència que ho hagin sol·licitat al servei de registre.

El període, que estarà obert dues setmanes, fins el dilluns 26 de març, permet als ciutadans votar de manera telemàtica les propostes a través d’un aplicatiu del web municipal que s’ha habilitat per aquesta funció.

En el cas dels ciutadans que no disposin de dispositiu electrònic per poder fer-ho, el consistori ha habilitat diversos punts des d’on poder votar, com són la Biblioteca, els locals de les associacions de veïns i l’oficina de Serveis Personals de Tordera.

En el cas d’aquest municipi, les propostes s’han dividit per zones. Entre d’altres, hi ha la zona Montnegre, les diferents urbanitzacions del poble, la zona nord, el barri de Sant Pere, també el de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí, el centre i nucli antic, entre d’altres parts de Tordera.

Un cop dins l’aplicatiu, els ciutadans empadronats podran escollir la zona que els correspongui i votar les propostes que desitgin.

Un cop s’hagi tancades les votacions iniciades avui, el procés seguirà amb la reunió del Consell Veïnal, l’òrgan que ha de seleccionar les propostes guanyadores i donar-les a conèixer a la ciutadania.

Unes propostes que, segons l’Ajuntament de Tordera, s’executaran durant aquest mateix 2018, exceptuant els que tinguin més dificultat tècnica i que podrien allargar-se fins l’any vinent.