radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal Malgrat canviarà una 80a d’arbres malalts o morts

Malgrat canviarà una 80a d’arbres malalts o morts

COMPARTEIX-HO
, / 499 0

El consistori malgratenc ha aprovat una despesa de 6.600€ per tal de poder comprar nous arbres que hauran de substituir un total de 79 exemplars del municipi que estan morts o malalts.

Es tracta d’un manteniment anual que es fa davant de l’arbrat que presenta falles, és a dir, problemes de creixement de l’arbre, espècies que no han funcionat i que han acabat morint o bé arbres que han mort per culpa d’alguna malaltia o plaga.

Ho ha explicat a aquesta emissora Mireia Castellà, regidora de Medi Ambient de Malgrat.

Tal com ha explicat la regidora, durant tot l’any s’elabora un llistat amb totes les problemàtiques observades, i a partir de l’època actual es comença a fer la substitució, ja que és la millor època per fer la replantació.

La substitució dels arbres es faran aquest mes de març i la previsió del servei municipal d’Espais Verds és que el 70% dels nous arbres estiguin plantats per Setmana Santa, és a dir, entre 15 dies i 3 setmanes.

El procés de replantació d’aquests arbres arriba pocs dies després de la desaparició de l’última palmera canària de Malgrat, situada a Can Campassol i afectada per l’escarabat morrut, que ja ha estat retirada i que serà substituïda per una magnòlia.