radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Policial - Judicial Encasten un cotxe a la persiana d’un establiment de Palafolls per robar-hi dins

Encasten un cotxe a la persiana d’un establiment de Palafolls per robar-hi dins

COMPARTEIX-HO
, / 2532 0

Cap a un quart de dotze de la nit uns desconeguts van encastar un vehicle, un Opel Astra o Vectra, contra les persianes de l’establiment comercial de l’eix comercial de l’av Pau Casals de Palafolls per tal d’esbotzar-la i poder entrar en el seu interior.

L’acció, que va ser molt ràpida, va permetre als lladres, rebentar la persiana i de retruc els vidres de l’entrada de l’establiment. Ràpidament van accedir al comerç i van poder endur-se el calaix dels diners.

Un cop aconseguit el principal botí, i alertats tots els veïns pel terrabastall de l’acció, els lladres van fugir a tota velocitat pel carrer de la Ribera de la Burgada en direcció cap a Blanes.

Va ser justament una veïna de la zona la que va alertar a la Policia Local  que de seguida va intentar interceptar als lladres per la carretera de la Costa Brava i va alertar també a la policia local de Blanes i Malgrat per tal d’intentar interceptar els lladres.

Finalment, però els lladres es van escapar a la pressió policial i es continua buscant el vehicle.

Segons ha pogut saber aquesta emissora el cotxe havia estat robat una estona abans a Tordera.

Avui l’establiment està tancat al públic i la Policia Científica dels Mossos d’Esquadra busca indicis per continuar les investigacions