radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Comarcal S’obren les inscripcions per la Fira Sant Jordi de Tordera

S’obren les inscripcions per la Fira Sant Jordi de Tordera

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 540 0

L’Associació La Peixera – El Crit de Tordera torna a posar-se al capdavant de l’organització d’una nova Fira de Sant Jordi al municipi, que tindrà lloc com no pot ser d’una altra manera, el proper 23 d’abril.

Un mes i mig abans de la seva celebració, ja ha quedat obert el període d’inscripció per tal de poder-hi participar. Unes inscripcions que s’obren a entitats de Tordera, llibreries, floristeries i també a empreses i particulars que posin a la venda productes relacionats amb Sant Jordi.

Complint aquests requisits, els participants podran posar una parada a la fira, donant prioritat als torderencs que s’hi apuntin.

La presidenta de l’entitat de La Peixera – El Crit, Montse Haro, ha explicat a aquesta emissora que la fira va sorgir de les inquietuds que tenia l’associació per posar en marxa alguna activitat per Sant Jordi, una diada que ara fa uns anys a Tordera no comptava amb cap acte organitzat.

Per a la Fira d’enguany, doncs, ja s’ha posat en marxa el procés d’inscripció, i s’han fet públiques les bases per als interessats, que es poden trobar tant al web de l’Ajuntament de Tordera com també a la pàgina de Facebook de la Peixera – El Crit.

A banda dels requisits, a les mateixes bases també s’explica es cedeix material per poder muntar la parada, com són un tauló, cavallets i cadires.

La fira es farà el Dia de Sant Jordi, 23 d’abril, que aquest any cau en dilluns. Serà de 10 del matí i fins a les 8 del vespre, i a més de les parades amb els productes relacionats amb Sant Jordi hi haurà un escenari amb espectacles, diverses activitats i un berenar popular.