radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Política Esquerra organitza la seva 11a calçotada

Esquerra organitza la seva 11a calçotada

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 599 0

Calçotada de l’any passat. ERC

Aquest proper diumenge la formació torna a celebrar la seva calçotada anual. Serà a partir de les 2 del migdia a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Segons ha informat el partit, a banda dels calçots imprescindibles, com a part del menú hi haurà també fesols del ganxet de Palafolls, denominació d’origen protegida.

A més de l’àpat, l’acte comptarà també amb una tirada popular de bitlles catalanes, que organitzen la secció juvenil del partit, les JERC.

Per poder assistir-hi, es poden adquirir tiquets de manera anticipada a un preu de 10 euros pels adults, 6 pels nens, en diversos establiments del municipi, o bé per 12 euros en el cas que es compri el mateix dia. Per altra banda, des de l’organització també fan una crida perquè la gent es porti els plats i els coberts de casa.

Ahir, dia de la dona treballadora, el grup municipal d’ERC al consistori va anunciar que faria una crida al proper ple de l’Ajuntament a treballar per “la implantació d’una sèrie de mesures per a garantir la igualtat de gènere en tots els àmbits de Palafolls”.

Ho faran a través d’una moció al proper ple ordinari d’aquest mes de març, una proposta que segons expliquen els republicans s’inclou en el marc de la commemoració de la jornada feminista d’ahir dijous, i que persegueix “la cerca de la igualtat d’oportunitats”.

El grup considera que cal treballar amb les empreses de Palafolls per elaborar plans d’igualtat per, entre d’altres aspectes, aconseguir reduir la bretxa salarial.

En el mateix ple, ERC presentarà també una altra moció, en aquest cas una proposta en defensa del model d’Escola Catalana i d’immersió lingüística.

Justament aquesta setmana, la formació independentista ha publicat una nova edició de la seu butlletí d’informació L’Esquerranet, que ja s’ha distribuït pel poble, on es fa referència, entre d’altres, a les esquerdes de la caserna i la problemàtica de la xarxa d’aigua del darrer any al municipi.