radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Comarcal Bombers de Malgrat participaran un altra vegada de la Marató de Sang de Malgrat

Bombers de Malgrat participaran un altra vegada de la Marató de Sang de Malgrat

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 772 0

Demà dissabte, el cos de bombers voluntaris de Malgrat tornarà a participar de la Marató de recollida de sang que s’organitza al parc de Francesc Macià de Malgrat, on els bombers s’instal·laran com a reclam per promoure la donació de sang entre la ciutadania. Sergi Civit, membre dels Bombers Voluntaris de Malgrat, explica com participaran de la Marató.

Al principi es preveia fer a Can Campassol, però finalment la Marató estarà en marxa tot el matí al concorregut parc de Francesc Macià.

Justament ahir, el cos de bombers va celebrar la diada del seu patró, Sant Joan de Déu.

En el cas de Malgrat de Mar, els bombers voluntaris van fer una trobada amb altres membres del cos de Bombers Voluntaris d’altres municipis veïns. Una reunió que els serveix com a reconexiement mutu de la tasca desinteressada però imprescindible que duen a terme.

Així, al migdia s’han reunit els membres del cos de Malgrat juntament amb companys de Pineda, també del municpi d’Arles, França, municipi agermanat amb Pineda, la Policia local de Malgrat, Mossos d’Esquadra i agents de l’ADF.

També hi ha hagut representació del consistori malgratenc, com ha estat la presència de l’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, i diversos regidors de l’equip de govern.

Civit, , ha volgut destacar la tasca que realitzen des d’aquest cos.

A diferència dels bombers funcionaris, els voluntaris compaginen les seves professions amb la feina dels bombers, cosa que els ocupa part del seu temps lliure i familiar.

Civit ha explicat que el seu radi d’acció se centra prioritàriament a Malgrat i Palafolls, d’on són el parc de primera referència, però també donen suport a d’altres municipis com Santa Susanna, Pineda, Blanes o Tordera.

Durant el passat del 2017, els bombers voluntaris de Malgrat han realitzat un total de més de 300 sortides, bona part de les quals al mateix municipi.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar