radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Esports La primera edició de la Trail Senyor del Castell ja supera els 350 inscrits

La primera edició de la Trail Senyor del Castell ja supera els 350 inscrits

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 675 0

A falta d’hores per tancar les inscripcions, la primera edició de la Trail Senyor del Castell apunta amb seguretat a l’èxit de participants.

Des del club esportiu Safir Team, organitzador de la prova, han informat que avui dimecres ja s’havien superat les 350 inscripcions dels 400 participants totals que poden apuntar-se en aquest esdeveniment, que per primera vegada se celebra al nostre municipi aquest proper diumenge.

Segons ha explicat Mario Otero, membre del Safir Team, estan molt sorpresos i satisfets per aquesta rebuda tant positiva, però a la vegada admet que s’ho prenen amb respecte, pel fet de tractar-se d’un nombre força elevat de participants.

La trail Senyor del Castell està dividida en dues parts. Per una banda, una trail de 12 quilòmetres de recorregut i amb 600 metres de desnivell, amb un traçat tècnic i farcit de pujades i baixades, format un 90% per corriols. Per altra banda hi haurà també una marxa, assequible per tots els públics, de 5 quilòmetres i 150 metres de desnivell, a través de les pistes que voregen el Castell de Palafolls i del camí de la Ciutadella.

Otero ha dit que aquesta prova esportiva s’ha posat en marxa amb la intenció de donar a conèixer Palafolls i el seu entorn natural a la gent tant del poble com de localitats veïnes, un aspecte que segons els organitzadors era necessari per al nostre municipi.

Els participants en aquesta primera Trail Senyor del Castell hauran d’anar a recollir els dorsals el dissabte a la tarda, al Casal d’Avis de Palafolls, o bé el mateix diumenge entre dos quarts de 8 i dos quarts de 9 del matí.

La prova començarà a les 9 del matí pels participants a la trail, i 10 minuts més tard pels inscrits a la marxa, des del Palauet, i l’organització ha posat a disposició les dutxes del mateix Palauet un cop finalitzada la cursa.

Durant tot el matí també hi haurà una botifarrada, i l’entrega de premis es farà a partir de les 11 del matí.