radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Home Societat 200 descàrregues en els primers dies de funcionament de l’app Viu PLF

200 descàrregues en els primers dies de funcionament de l’app Viu PLF

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 453 0

El passat dimecres 21 de febrer es posava en funcionament la nova app de l’Ajuntament de Palafolls per a mòbils i tauletes, des de la qual es dóna informació del municipi i es poden comunicar incidències, entre d’altres funcions.

En menys de 15 dies, prop de 200 usuaris ja s’ha descarregat l’aplicació, la majoria per a plataforma Android i la resta per a sistemes iOS.

Durant aquests dies, l’aplicació ha registrat un total de 14 incidències. D’aquestes, 5 ja han estat finalitzades, 3 estan ara mateix en procés de resolució, un ha estat rebutjada per la seva temàtica i la resta es troben en procés de ser acceptades.

Dues setmanes després de ser presentada en roda de premsa, demà dimarts l’app Viu PLF es presentarà oficialment a la ciutadania. Serà a les 8 del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament.

L’aplicació, tal i com ja ha destacat el consistori, es planteja 3 principals objectius.

Per una banda, servir com a eina per resoldre incidències denunciades pels propis ciutadans; per una altra, facilitar els tràmits més usuals de la ciutadania, com la instància genèrica o demanar cita amb un regidor o tècnic municipal, i per últim, que serveixi com a plataforma d’informació municipal, com l’agenda, notícies d’última hora i recursos d’interès per la ciutadania.

L’app, que és gratuïta, es pot descarregar tant per a mòbils o tauletes amb sistemes Android i també per a iOS.