radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDimecres, 21:00 -21:30
Informatiu NitDimecres, 21:00 -21:30

i després

Informatiu NitDimecres, 23:00-23:30
Home Esports Podis palafollencs en diverses proves atlètiques a Sabadell

Podis palafollencs en diverses proves atlètiques a Sabadell

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 526 0

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Sabadell la jornada final del 8è Trofeu de Promoció 5è Memorial Natàlia Amiel, una competició que albergava diverses disciplines atlètiques.

La competició la disputaven esportistes d’edats d’entre 8 i 13 anys, en les seves respectives categories, i la competició final del diumenge va acabar amb resultats molt positius per algunes atletes del CD Palafolls qui hi participaven, com va ser el cas de la Mar Páez, l’Ainhoa Fitó i l’Helena Salguero, amb dos segons llocs i un 4t en les categories femenines de pes benjamí, 2.000 metres llisos i longitud benjamí respectivament.

Ho explica Jordi Fitó, tècnic d’esports de l’Ajuntament de Palafolls.

Mar Páez va quedar en 2a posició de la competició de pes benjamí, una final que es va disputar al migdia de diumenge. Una estona abans, a quarts de 10 del matí, Ainhoa Fitó aconseguia també un segon lloc en la categoria infantil dels 2.000 metres llisos, amb un temps de 7 minuts, 12 segons i 62 centèsimes.

A quarts de 12 era el torn de la categoria de la final de Longitud Benjamí Femení, on Helena Salguero va aconseguir una quarta posició.

La de diumenge era la jornada final d’aquest trofeu de promoció, en el qual es diputaven una 50a de disciplines en total, entre masculines i femenines i les diferents edats, a la pista coberta de Catalunya, a Sabadell.