L’entitat L’Arrel inicia una nova campanya de sensibilització sobre el Delta de la Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat ecologista l’Arrel ha posat en marxa durant aquest proper mig any una nova campanya de sensibilització mediambiental per donar a conèixer el Delta de la Tordera.

La campanya té per objectiu fer arribar el coneixement d’aquest espai a la ciutadania malgratenca, ja que des de l’entitat es considera que hi ha una manca de conscienciació sobre el Delta i el seu entorn.

La iniciativa, que comença aquest proper mes de març i s’ha d’allargar fins a l’agost, inclourà xerrades, exposicions fotogràfiques i rutes per la zona.

Pol Serra, un dels integrants de L’Arrel, ha explicat a aquesta emissora que la campanya es planteja a partir de 3 qüestions principals: què és el Delta, quin és l’impacte humà que hi ha i quines accions es poden dur a terme per millorar-lo.

La campanya s’inicia la tarda del proper 17 de març amb el primer dels actes programats. Es tracta d’una xerrada sobre l’espai natural del Delta i la seva importància ecològica, i que es desenvoluparà a l’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar.

La campanya, tal i com ha explicat Serra, continuarà amb una exposició fotogràfica i un mural al municipi. Més endavant es duran a terme també altres activitats, com per exemple un “Clean up Day”, una jornada dedicada a la neteja de l’entorn, i el “Delta i Tordera Watch”, un projecte on cadascú s’ha d’encarregar de “vigilar” per la conservació d’una zona concreta del Delta, ja de car al mes d’agost, i que coincidrà amb la celebració de les segones Jornades del Delta de la Tordera.

L’entitat ecologista L’Arrel es descriu com un col·lectiu de caire ecologista format per diverses persones de l’Alt Maresme que lluita per dos principals objectius. Per una banda el foment de l’educació mediambiental entre la ciutadania, i per l’altra esdevenir una plataforma de denúncia contra les activitats que suposen un risc pel medi ambient.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics