radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal En marxa un projecte per connectar les empreses amb els serveis de promoció econòmica local

En marxa un projecte per connectar les empreses amb els serveis de promoció econòmica local

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 487 0

Els serveis de promoció econòmica dels ajuntaments del Maresme i del Consell Comarcal, a través de la Xarxa d’interacció empresarial del Maresme, han engegat un nou projecte per connectar les empreses de la comarca amb les administracions. La iniciativa, que es presentarà la propera primavera, vol facilitar l’accés del món empresarial als recursos públics.

La Xarxa d’Interacció Empresarial del Maresme integra els serveis de promoció econòmica dels 30 ajuntaments de la comarca, entre ells el de Palafolls, i el del Consell Comarcal i treballa per reduir l’atur  a la nostra comarca i posicionar el Maresme com a territori actiu en l’àmbit empresarial i comercial.

El projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, es presentarà el proper mes d’abril i respon a les necessitats detectades pel Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic del Maresme (2015-2019) així com en la “Diagnosi de l’estratègia d’interacció a l’empresa del Maresme”. Els dos estudis coincideixen que els serveis locals de promoció econòmica poden assolir millors resultats treballant de forma transversal i col·laborativa amb el sector privat.

En aquest sentit, des de la Xarxa d’Interacció Empresarial es treballaran tres àmbits: l’ocupació, l’emprenedoria i l’empresa.

En matèria d’ocupació, els Serveis Locals volen ser el punt de referència a l’hora de la recerca i la contractació de treballadors.

Pel que fa a l’emprenedoria, es vol fomentar l’esperit emprenedor a tota la comarca facilitant la creació de nous negocis i en quant a l’empresa, la Xarxa vol conèixer les necessitats del teixit empresarial de la comarca i poder oferir serveis ajustats a les seves necessitats.