radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Societat Una dotzena de persones comencen el curs d’assertivitat i autoestima per dones

Una dotzena de persones comencen el curs d’assertivitat i autoestima per dones

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 486 0

A les 9 ha començat la primera sessió del curs organitzat per l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

El curs, instruït per la  pedagoga i experta en gestió emocional Teresa Puyol, vol incidir en la importància de reforçar el coneixement personal per augmentar i cultivar l’autoestima com a fórmula per buscar l’èxit en les diferents facetes vitals.

Segons Puyol, l’autoestima ajuda a tenir una millor actitud de vida i tenir una millor harmonia.

Segons Puyol per aconseguir millorar l’autoestima cal tenir primer una consciència clara de les pròpies emocions i tenir eines per poder gestionar-les. Un cop és té consciència de les emocions, es treballa la millora i la positivitat en el pensament.

Tot plegat es treballa de forma vivencial, per tal de facilitar l’interiorització dels conceptes introduïts a les sessions. Cada participant ha de reflexionar sobre els conceptes per millorar la seva autoestima.

El curs d’assertivitat i autoestima per dones, en el que ja hi ha una 12a de participants inscrites, s’allargarà durant 6 sessions, una per setmana, per donar temps a les participants de posar en pràctica els conceptes introduïts en el curs.