radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Cultura El canvi d’horari facilita l’èxit de públic del Carnestoltes palafollenc

El canvi d’horari facilita l’èxit de públic del Carnestoltes palafollenc

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 594 0

Ahir al migdia centenars de persones es van llençar al carrer en la celebració del Carnestoltes a Palafolls.  La dotzena de carrosses i comparses van desfilar pel centre del nostre municipi amb un bon nombre de públic assistent.

El canvi d’hora sembla que ha ajudat a omplir els carrers del nostre municipi durant la celebració del carnestoltes. A més, tot i que les previsions donaven pluja i mal temps per ahir al migdia, finalment el sol va acompanyar la jornada fent de la rua de Carnaval de Palafolls una activitat amb sol i bones temperatures, que justament era l’objectiu del canvi de l’horari

Quan la Comissió de Reis i Carnestoltes va anunciar que es canviava l’horari de rua de dissabte al vespre a diumenge al migdia per fugir de les baixes temperatures i buscar una major participació d’un públic familiar, va rebre crítiques sobretot per que l’anunci es va fer amb poques setmanes de marge i algunes entitats ja havien planificat les seves carrosses amb sistemes d’il·luminació per a la nit.

Amb el canvi d’horari, però, s’ha aconseguit revitalitzar la festa. Ho explica la regidora de cultura i festes de Palafolls, Montse Rovira, que agraeix la participació de grups i particulars a la festa d’ahir.

Segons avança la regidora la Comissió de Reis i Carnestoltes també està satisfeta amb el canvi i ja planeja mantenir aquest horari a la rua de carnaval de Palafolls.

Rovira, però, explica, que l’entitat estudiarà un canvi de recorregut per tal d’escorçar el traçat de cara al proper any.

Ahir van desfilar unes 600 persones de la 12a de carrosses i comparses pels carrers de Palafolls. Entre elles hi havia 4 d’entitats palafollenques, tot i que hi havia participació local en d’altres grups.

 

Foto: Ajuntament de Palafolls