radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal Pineda engega la setmana que ve una nova temporada a l’Auditori

Pineda engega la setmana que ve una nova temporada a l’Auditori

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 519 0

L’Auditori de Pineda arrenca la setmana que ve amb una nova temporada plena d’espectacles de tot tipus, tant a nivell teatral, de cinema, música, dansa.

Una programació que arrenca el proper 25 de febrer amb l’espectacle “Ai Rateta, Rateta!” i que s’allargarà fins el proper mes de juliol.

D’entre tots els espectacles, a més, l’Auditori també acollirà la 16a Mostra de Teatre Amateur i el 5è Festival Internacional de Curtmetratges Cinemart.

El regidor de Cultura a l’Ajuntament de Pineda, Santiago Massip, ha explicat a aquesta emissora que la proposta de l nova programació de l’Auditori per aquest primer semestre és poder oferir propostes de qualitat en pràcticament tots els caps de setmana al públic en general, intentant vetllar per comptar amb una certa diversitat pel que fa als tipus d’espectacle.

Massip destaca també que l’espai protagonista d’aquesta programació, l’Auditori de Pineda, és una ubicació òptima per a poder oferir diversos tipus d’espectacles, ja que està adequat tècnicament per encabir-hi tot tipus de formats.

De fet, el regidor explica que entre les festes de Nadal i abans de l’inici d’aquesta nova programació, l’espai s’ha rehabilitat acústicament per tal d’oferir millor qualitat en els espectacles.

El proper 25 de febrer arrenca doncs aquesta programació de l’Auditori de Pineda, que seguirà els següents mesos amb obres teatrals com Orgasmos o Frankenstein, entre d’altres, i també propostes de caire infantil, com “Petits Prínceps”, o de tipus musical, com l’actuació de Gospel Viu el 24 de març o la cantaora de flamenc Argentina, que hi actuarà el juny.

Tota la programació d’aquets semestre a l’Auditori pinedenc es pot consultar en la seva totalitat al portal web del municipi, www.pinedademar.org.