radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat posa en marxa un cicle de campanyes per promoure la recollida selectiva

Malgrat posa en marxa un cicle de campanyes per promoure la recollida selectiva

COMPARTEIX-HO
, / 453 0

L’Ajuntament de Malgrat de Mar vol posar en marxa un cicle de campanyes informatives amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania en matèria de medi ambient i recollida selectiva.

Ja aquest mes de febrer el cicle s’ha iniciat amb la campanya de recollida selectiva d’oli usat, i la intenció del consistori és que això es dugui a terme cada mes fins el proper mes de juny, tractant diferents tipus de recollida de residus.

La campanya consistirà en la instal·lació d¡’una parada al carrer, on tres informadores ambientals s’encarreguen d’oferir informació sobre diferents temàtiques entorn a la recollida de les diverses fraccions.

Durant aquest febrer, l’objectiu de la campanya informativa s’ha centrat en la recollida selectiva de l’oli de cuina usat. Ja de cara el mes de març, la campanya preveu informar sobre la recollida orgànica, el mes d’abril ho farà entorn a al reciclatge, el maig sobre la prevenció de residus i ja al juny la campanya se centrarà en donar informació sobre diferents serveis com la recollida de mobles, trastos i poda, i la deixalleria, entre d’altres.

Segons informa el consistori malgratenc, les persones que treballen com a informadores en aquests punts de la campanya han estat contractades a través de les subvencions Treball i Formació i Contractació en pràctiques dins del programa de la Garantia Juvenil, que dóna el Servei d’Ocupació de Catalunya juntament amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Les parades informatives d’aquest cicle de campanyes s’instal·laran els dijous de 9 del matí a 1 del migdia en diversos punts del municipi, com per exemple, la plaça de les Mines de Can Palomeres, de la Germana Campos, Catalunya, de l’Església i també les avingudes Mediterrània o Bon Pastor, entre d’altres ubicacions.