radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
L’Ajuntament penja a internet l’últim pregó de Festa Major
, / 948 0 0

L’Ajuntament penja a internet l’últim pregó de Festa Major

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura L’Ajuntament penja a internet l’últim pregó de Festa Major

5 mesos després de donar inici a l’última Festa Major, aquesta setmana el consistori ha penjat al seu perfil oficial al Youtube la pel·lícula de l’últim pregó. Es tracta de l’adaptació palafollenca del clàssic El Llibre de la Selva.

La pel·lícula, que dura una hora i quart ofereix integrament l’espectacle que va donar inici a la passada Festa Major el dia 7 de setembre a la plaça de Poppi i en el que van participar prop d’un centenar de persones entre actors, cantants i ballarins.

L’espectacle explica la història d’un nen perdut a la jungla i que és educat i criat per criatures de la selva.

En l’últim pregó, com ja és tradicional, hi van col·laborar diferents entitats locals com el Casal d’Homes, la banda de música, l’escola de Dansa, entre d’altres.

Amb l’adaptació de “El Llibre de la Jungla” Palafolls continua amb la tradició d’adaptar coneguts musicals com a pregó municipal. Així en els  últims anys s’ha pogut veure adaptacions palafollenques dels musicals de “El Fantasma de l’Òpera”, Queen, Beatles, “Mamma Mia” o l’”Hoy no me puedo levantar” dels Mecano. Com a parèntesi, ara fa 2 anys el pregó va ser la projecció d’una pel·lícula coral sobre l’erupció d’un imaginari volcà a Palafolls.

La majoria d’aquests pregons es podran trobar en breu a internet als perfils oficials de l’Ajuntament de Palafolls al Vimeo o al YouTube, que actualment està fent el tractament  per tal de poder-los oferir a través de la xarxa.