radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal L’Ajuntament minimitza l’impacte del trasllat de les oficines de Bershka

L’Ajuntament minimitza l’impacte del trasllat de les oficines de Bershka

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 302 0

Divendres coneixíem que la multinacional gallega Inditex havia adquirit una planta  de 22.000 m2 a St Adrià del Besos. Algunes fonts apunten que aquesta planta ha de servir per traslladar-hi les oficines de la seva marca de roba jove Bershka.

Imatge de la planta comprada per Inditex

Imatge de la planta comprada per Inditex

Aquest anuncia ha posat en alerta els sectors econòmics de Palafolls, ja que Bershka és la marca d’Inditex que té la seva seu al nostre municipi.

L’Ajuntament de Palafolls s’ha mostrat prudent i espera poder confirmar que la planta de St. Adrià és per a traslladar-hi les oficines de Bershka, ja que recorda que no és la primera vegada que apareix aquest rumor.

Sigui com sigui, l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí assegura que si la decisió final és traslladar les oficines centrals de Bershka l’impacte al nostre poble serà poc. Recorda que les oficines de la marca no estan a Palafolls, sinó al complexa d’Inditex de Tordera, per que l’impacte econòmic a les arques municipals no es notaran a Palafolls. També assegura que hi ha pocs professionals palafollencs que estiguin a les oficines centrals.

La majoria de perfils de treballadors que acabaran traslladats a St. Adrià són dissenyadors, fotògrafs, aparadoristes o modistes. La gran majoria d’ells arriben  cada dia en autocar des de Barcelona. Justament per això Inditex es plantejaria traslladar les oficines més a prop de la capital catalana.

Inditex té al terme de Palafolls la central logística de Bershka, mentre que just davant, però ja a Tordera, hi concentra l’activitat logística de Massimo Dutti i d’altres de les marques de roba de l’empresa més important de l’Estat.