radiopalafolls.cat


play

Ara fem

PelutsDilluns, 14:03 -15:00

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-18:00
Home Policial - Judicial La Policia Local comissa tornavisos, passamuntanyes i un tasser aquest cap de setmana

La Policia Local comissa tornavisos, passamuntanyes i un tasser aquest cap de setmana

COMPARTEIX-HO
, / 588 0

El cos local de seguretat ha continuat aquest cap de setmana amb les tasques de vigilància arreu del muncipi. D’aquesta manera ha aconseguit interceptar diversos estris i materials que, suposadament servirien per cometre diferents delictes, com ara unes tenalles, una palanca, uns passamuntanyes, una navalla i diferents eines.

Part del material requisat aquest cap de setmana.

Part del material requisat aquest cap de setmana.

Es van identificar 3 individus de nacionalitat sèrbia i bulgara i amb antecedents policials per robatoris. El cap de la Policia Local, Miguel Angel Marín, explica que l’operació es va fer gràcies a la col·laboració amb la Policia Local de Blanes.

La Policia Local vincula aquest grup a diferents robatoris a la nostra zona.

No ha estat l’única actuació destacada del cap de setmana, ja que els agents de la policia local van interceptar també un grup de tres persones que estaven en cotxe pel nostre municipi i que, un cop registrats el vehicle, els agents hi van trobar diferents eines com tornavisos, però també una tàser; una pistola elèctrica.

La Policia continua centrada en la vigilància a la població per eradicar els diferents robatoris que han succeït últimament, pel que s’insisteix en la necessitat de la col·laboració ciutadana per poder enxampar els grups de lladres que continuen actius al nostre municipi. Per a denunciar qualsevol moviment estrany podeu contactar amb el telèfon 608 74 04 04.