radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Comarcal Calella i Pineda ofereixen aquest cap de setmana més representacions dels concursos teatrals

Calella i Pineda ofereixen aquest cap de setmana més representacions dels concursos teatrals

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 418 0

L’activitat teatral de l’Alt Maresme té com un dels punts de referències dues iniciatives que fa temps que estan en marxa, com són el concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella i el Concurs de Teatre per a Companyies Amateurs Premi Vila de Pineda.

Són dues propostes que, aquest cap de setmana, tornen a omplir els seus respectius espais amb més representacions teatrals.

En el cas de Pineda, dins l’edició número 39 del Concurs de Teatre Premi Vila, aquest diumenge s’ofereix “La gàbia buida”, una obra que porta la companyia Impuls Teatre de Molins de Rei a la Sala Gran del Centre Cultural i Recreatiu del municipi.

Es tracta d’una obra que explica la història de dues parelles molt diferents que es troben a casa d’una d’elles per parlar dels seus fills, després d’una baralla a l’escola.

L’obra comença a les 6 de la tarda, i les entrades es poden adquirir una hora abans de l’espectacle a les mateixes taquilles del teatre.

Per altra banda, l’activitat teatral de la zona també posa el focus en el 44è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella, que continua aquest diumenge amb la representació d’un clàssic com es “Cyrano de Bergerac”.

En aquest cas, l’obra la duu a terme el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, i es representa al teatre Orfeó Calellenc a partir de dos quarts de 7 del vespre. Les entrades es poden adquirir aquest mateix diumenge al teatre entre 1 i dues del migdia o bé també una hora abans de l’inici de l’espectacle.

 

Foto: Centre Cultural i Recreatiu de Pineda