radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Economia Les oficines de Bershka podrien marxar a Sant Adrià del Besòs

Les oficines de Bershka podrien marxar a Sant Adrià del Besòs

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1083 0

Just fa un any ja s’especulava amb un possible trasllat de les oficines que Bershka té a Palafolls fins a una antiga fàbrica de Sant Adrià del Besòs.

Un any més tard s’ha confirmat que la multinacional gallega tèxtil Inditex ha comprat l’antiga fàbrica de Schott Ibérica, a Sant Adrià del Besòs. La planta, de 22.000 metres quadrats, va tancar el 2014 i està ubicada prop de les Tres Xemeneies.

Fonts del sector consultades per l’Agència Catalana de Notícies apunten que la companyia té la intenció de traslladar-hi la seu que la cadena Bershka té a Palafolls, amb la intenció d’acostar les instal·lacions a la capital catalana. Molts dels treballadors actuals de Bershka venen amb un autocar gratuït des de Barcelona cada matí.

En canvi, Ejeprime, el portal d’informació immobiliària que l’any passat apuntava a aquest trasllat de Bershka, publica ara que de moment Inditex no ha decidit a què dedicarà aquesta planta de St. Adrià i que la compra es fa en previsió de necessitats futures.

Sigui com sigui, Bershka no mouria la seva central logística del nostre municipi, sinó la resta de serveis d’oficines centrals.

Schott Ibérica, dedicada a la fabricació de tubs de vidre, va tancar la seva planta de Sant Adrià perquè no veia viable invertir-hi per modernitzar-la i va traslladar la seva producció a Alemanya.

L’any passat Stradivarius, empresa també d’Inditex,  ja va traslladar el seu centre de disseny a Cerdanyola del Vallès, després de l’adquisició d’uns terrenys de 18.000 metres quadrats. L’activitat logística de la cadena es manté a Sallent.