radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Comarcal S’aproven les obres prèvies a la construcció de la Rotonda de Ca la Guidó de Blanes

S’aproven les obres prèvies a la construcció de la Rotonda de Ca la Guidó de Blanes

Comarcal Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 495 0

Avui dijous, la Junta de Govern local de Blanes aprova de manera definitiva el projecte per millorar i ampliar de la xarxa pluvial de Ca la Guidó-Mas Carolet.

Es tracta de la fase prèvia que s’ha de fer, necessàriament, abans de poder executar la remodelació de la Carretera de Blanes a Tordera, en el tram que passa per aquesta zona del municipi, on està previst que s’hi construeixi una nova rotonda.

Abans d’aquesta construcció, però, els serveis tècnics van considerar que calia dotar aquest d’unes infraestructures de drenatge pluvial que, o bé eren inexistents o bé presentaven greus deficiències en el seu estat.

Per fer-ho, es va fer un estudi previ sobre les dades climàtiques de la zona del projecte així com les relatives a la pluviometria. Després de diverses fases d’anàlisi es va poder determinar com s’ha de desenvolupar aquesta fase prèvia de les obres de la rotonda.

Aquestes obres preliminars, que avui s’aproven a la Junta de Govern Local, es posaran a licitació, i s’espera que es començar a dur a terme en un termini d’entre 3 setmanes i un mes.

Un cop s’acabin aquestes obres a la xarxa pluvial, que tenen un termini d’execució previst de 3 mesos, començarà la construcció de la reivindicada rotonda de Ca la Guidó.

Amb aquesta rotonda se situarà a la cruïlla de la Carretera de Blanes a Tordera amb el carrer Ca la Guidó, on actualment hi ha una illeta triangular. La nova girola ha de permetre evitar que es generin cues per entrar i sortir del barri i les conseqüents retencions i molèsties que es causen als veïns, en un lloc que de fet és l’únic accés al barri.

Les obres prèvies a la construcció de la rotonda, les relatives a la millora i ampliació de la xarxa pluvial, tenen un cost de 212 Mil 600 euros, i es finançaran amb un càrrec a la quota d’inversions de la xarxa de clavegueram.

 

Foto: Ajuntament de Blanes