radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 21:25-22:00
Home Cultura Les truites seran les protagonistes aquest dijous a Palafolls

Les truites seran les protagonistes aquest dijous a Palafolls

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 480 0

Un any més, i emmarcant-se en la celebració del Dijous Llarder, el Casal d’Homes de Palafolls organitza una nova edició del concurs de Truites.

Enguany s’arriba a la 7a edició d’una proposta que anima als palafollencs a ser creatius amb la gastronomia al voltant d’un plat tradicional i que és protagonista en un dia com el Dijous Llarder, com és la truita.

La dinàmica del concurs és molt senzilla, ja que no cal inscripció prèvia, i tots els interessats han de dirigir-se el mateix dijous a les 8 del vespre al casal d’avis de Palafolls amb la seva truita i inscriure’s, amb un preu simbòlic d’1 euro.

Ho expliquen, en declaracions a aquesta emissora, Juanjo González i Xavi Menacho, membres del Casal d’Homes de Palafolls.

El jurat del concurs està format per diversos d’establiments de restauració de Palafolls, com en Jordi de Casa Oms, en Toni Murcia o en Diego Reverter, que seran els encarregats de valorar les truites presentades en el concurs.

Un concurs on s’hi participa a través d’un número assignat per mantenir la neutralitat en el veredicte del jurat i que està obert a tothom, tal i com expliquen Xavi Menacho i la també membre del Casal, Sandra Alcaraz.

La 7a edició del concurs de truites del Casal d’Homes de Palafolls començarà a les 8 del vespre al casal d’avis, i els seus organitzadors esperen repetir l’èxit d’anteriors edicions, on s’ha rondat la trentena de truites presentades al concurs.

 

Foto: Imatge del concurs de l’any passat – Casal d’Homes de Palafolls