radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home Comarcal Es torna a engegar a Malgrat la campanya “Tu hi pintes molt!”

Es torna a engegar a Malgrat la campanya “Tu hi pintes molt!”

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 420 0

A partir de demà dimecres torna a posar-se en marxa una nova campanya de “Tu hi pintes molt!”, una iniciativa que abasta tant el camp urbanístic com el social.

Aquesta campanya, iniciada ara fa 5 anys, té dos principals objectius. Per una banda, es vol millorar el paisatge urbà dels barris del Castell i la Verneda, i per l’altre facilitar l’accés al món laboral a persones que estan a l’atur.

La campanya planteja que el propietari interessat en la façana que es vol repintar posi els materials necessaris i demani els permisos pertinents, mentre que la campanya assumeix el cost de la mà d’obra per fer els treballs de pintura a l’edifici.

D’aquesta manera, la campanya aconsegueix donar una imatge renovada a les façanes dels dos barris malgratencs del Castell i de la Verneda, dins la Llei de Barris, i també realitzar una tasca inclusiva amb aquelles persones sense feina.

El programa, iniciat ara fa 5 anys, pinta les façanes d’acord amb la carta de colors del barri, que va ser elaborada el 2010 per la mateixa empresa responsable dels colors d’una de les imatges més icòniques de la ciutat de Girona, com són les cases del riu Onyar.

Segons ha informat el consistori, tots aquells veïns i veïnes d’aquests barris que estiguin interessats en inscriure’s en aquesta campanya podran començar a inscriure’s a partir de demà dimecres, moment en què s’obrirà el termini per presentar les sol·licituds, i que no es tancarà fins el 30 de juny.

Les bases específiques per inscriure’s en aquesta campanya s’han aprovat a la Junta de Govern celebrada aquest dimarts al migdia. Una junta on també s’han acordat altres punts, com per exemple la petició d’una subvenció pel manteniment de diverses rieres del municipi, l’adjudicació de serveis a diverses empreses o l’aprovació del cost del proper Carnaval, que enguany serà de pràcticament 17 Mil euros.