radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Antonio Martín, històric locutor de Ràdio Blanes, celebra les 1.000 edicions de “Raíces”

Antonio Martín, històric locutor de Ràdio Blanes, celebra les 1.000 edicions de “Raíces”

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 463 0

L’espectre radiofònic de la Selva marítima ha estat de celebració aquest dissabte. Concretament, l’emissora Ràdio Blanes celebrava una efemèride ben especial, amb un dels seus locutors com a protagonista.

Es tracta d’Antonio Martín, el veterà conductor del programa “Raíces”, un espai històric de la graella blanenca i que, aquest dissabte, arribava a les 1.000 edicions amb Martín al capdavant.

El programa s’emet a Ràdio Blanes des de l’any 1991, però va ser ara fa gairebé 20 anys quan Martín, prenent el relleu de les anteriors locutores Trinidad i Mari Luz, va posar-se davant del micròfon de “Raíces”.

Aquest programa es coordina des de la Casa de Andalucía de Blanes, i es presenta com un espai obert a la història, la cultura, la gastronomia i l’art. De fet, va ser un dels presidents de la Casa de Andalucía, Juan Antonio Ortiz, el que va fer l’encàrrec a Antonio Martín perquè fos el conductor del projecte, una tasca que en un principi havia de ser provisional i que s’ha acabat allargant durant gairebé 20 anys per la popularitat que va despertar Martín a l’audiència del municipi.

El programa d’aquest dissabte, número 1.000, va comptar amb la col·laboració d’una bona quantitat de protagonistes vinculats amb el programa, i es va acabar amb un homenatge a Martín.

L’alcalde de Blanes, Mario Ros, va lliurar al locutor una reproducció en pedra de l’escut del municipi, un de les màximes distincions que atorga el consistori a nivell institucional. L’alcalde va explicar que l’homenatge serveix per reconèixer la tasca desinteressada d’Antonio Martín al capdavant de “Raíces” durant les dues dècades que ha estat presentant el programa.

 

Foto: Ajuntament de Blanes