radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Societat La Policia local de Palafolls reactiva la seva pàgina de Facebook

La Policia local de Palafolls reactiva la seva pàgina de Facebook

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 688 0

Avui dilluns, el cos de la Policia local de Palafolls ha fet un pas més per ampliar la seva presència a les xarxes socials.

Ho ha fet amb la reactivació de la seva pàgina de Facebook, un espai que a partir d’ara servirà com un nou canal de comunicació per al cos, i que els servirà per donar més presència a les actuacions i feina que fan els agents del cos.

El sergent de la Policia local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, ha explicat que la intenció de la pàgina és fer pública la feina que duu a terme cada dia el cos de la Policia, així com també informar d’aspectes d’interès cap a la ciutadania, com poden ser, per exemple, afectacions a la xarxa viària del municipi.

Marín ha explicat que el funcionament de la pàgina serà de caràcter unidireccional, és a dir, serà un canal de comunicació de la Policia cap a la ciutadania, i que no es plantegen contestar els comentaris dels veïns per una qüestió de disponibilitat en la gestió de la pàgina.

En aquest sentit, Marín destaca que el fet de no tenir ningú que s’encarregui permanentment de gestionar aquest espai de Facebook fa impossible poder actualitzar de manera ràpida i eficaç la pàgina, així com respondre a les demandes dels palafollencs.

El sergent de la Policia local de Palafolls ha destacat que més endavant es podria reactivar també el perfil de Twitter, ja en marxa, però amb poca activitat actualment.

Justament, la Policia local ha informat de la realització de dos controls de trànsit aquest passat cap de setmana, on s’han registrat 1 positiu per consum de drogues i 2 multes relatives a la ITV.

Per altra banda, en els mateixos controls s’han interposat dues denúncies, una per possessió de drogues i una altra per portar armes prohibides.