radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal La Plaça dels Dies Feiners de Blanes serà remodelada amb un escenari semi permanent

La Plaça dels Dies Feiners de Blanes serà remodelada amb un escenari semi permanent

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 339 0

Ja s’ha adjudicat la redacció d’un projecte per remodelar la Plaça dels Dies Feiners de Blanes, un espai situat just darrere de l’edifici de l’Ajuntament i que de manera freqüent acull actes i activitats públiques.

La proposta de reforma ha estat la millor d’entre les 5 finalistes que van sortir de les 28 opcions en total que van presentar-s’hi.

Es tracta del projecte presentat per l’arquitecte blanenc Lluís Bedós , i que inclou com a punt destacat la instal·lació d’un escenari semi permanent que servirà de prolongació de la planta baixa de l’Ajuntament.

En aquest sentit, el projecte vol facilitar l’accés al consistori i crear un escenari de dimensions variables que pugui adaptar-se a les diverses necessitats d’utilització de l’espai.

La proposta també inclou la col·locació de pèrgoles que complementin els bancs que ja hi ha a la plaça, vegetació i diferents elements de mobiliari urbà.

El procés de reforma de la Plaça dels Dies Feiners va començar aquest passat estiu, amb l’objectiu que la plaça continuï essent un espai de caràcter polivalent, que pugui acollir múltiples actes públics i que sigui a la vegada un espai obert a la ciutadania, també quan s’hi realitzen activitats.

Un cop es formalitzi l’adjudicació, l’arquitecte tindrà un termini màxim de 3 mesos per dur a terme la redacció del projecte. Posteriorment, el projecte rebrà l’aprovació inicial, passarà per un període d’exposició pública i finalment rebrà la seva aprovació definitiva.

El consistori blanenc preveu que, després d’aquestes fases i de la licitació per la seva execució, la inauguració de la remodelació de la Plaça dels Dies Feiners es pugui fer al llarg de la primavera de l’any que ve.

 

Foto: Ajuntament de Blanes