radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Policial - Judicial Dos detinguts amb 8 quilos de marihuana al cotxe

Dos detinguts amb 8 quilos de marihuana al cotxe

COMPARTEIX-HO
, / 471 0

marihuana_8kg_1La Policia Local de Blanes ha detingut aquest dissabte al migdia a dos ciutadans de nacionalitat sèrbia acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública.

Cap a la 1 del migdia la Policia va instal·lar un control de trànsit a la carretera entre Blanes i Tordera, just a la rotonda d’accés a la Ciutat Esportiva.

Mentre els agents feien el control van veure com un dels vehicles que s’acostava al punt de control va fer una maniobra estranya al veure la patrulla, i justament per aquest motiu els agents de la Policia Local de Blanes han ordenat al seu conductor que s’aturés.

Al acostar-se al vehicle, els agents van poder constatar que al seu interior hi feia l’olor característica del cànnabis.

Amb aquests indicis, els agents van procedir a registrar el cotxe, on hi van trobar una bossa esportiva de grans dimensions amb bosses grans de plàstic termo-segellat amb 8 quilos de cogullons ja nets de marihuana.

Davant aquesta circumstància, la Policia Local de Blanes ha procedit a la detenció dels dos únics ocupants del vehicle, dos ciutadans serbis de 30 i 39 anys d’edat. Les dues persones estan acusades d’un presumpte delicte contra la salut pública, i van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra,  per tal de continuar amb les diligències.