radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal 23 anys de presó pel turista que va matar i esquarterar la seva parella en un hotel de Calella

23 anys de presó pel turista que va matar i esquarterar la seva parella en un hotel de Calella

COMPARTEIX-HO
, / 349 0

L’Audiència de Barcelona, recollint el veredicte del jurat popular, va condemnar la setmana passada al turista suec que va matar i esquarterar la seva parella al juliol del 2015 en un hotel calellenc.

El condemna com a autor d’un delicte d’assassinat amb traïdoria amb l’agreujant de parentiu i l’obliga a indemnitzar amb 525.000 euros els pares i els tres fills de la víctima, un dels quals en comú, i li prohibeix acostar-se a ells a menys d’un quilòmetre i tenir-hi contacte en els pròxims 33 anys.

El tribunal considera provat que el processat va colpejar a la cara i al cap la seva parella i que li va tapar la boca i el nas fins que va morir asfixiada. Posteriorment la va esquarterar per treure-la de l’habitació de l’hotel en dues maletes i una bossa d’escombraries que va abandonar en un camí i a la la riera de Capaspre.

El veredicte no considera provada la versió de l’acusat, que sostenia que abans de l’atac havien mantingut una discussió i que l’agressió es va esdevenir sota els efectes de l’alcohol.