radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat S’organitza una nova edició del curs d’assertivitat i autoestima per dones a Palafolls

S’organitza una nova edició del curs d’assertivitat i autoestima per dones a Palafolls

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 531 0

Ja s’ha fet públic el cartell d’una nova edició del curs d’assertivitat i autoestima al nostre municipi, una iniciativa que arriba ja a la seva sisena edició.

El taller busca fomentar l’autoestima i la confiança personal de les dones a través del desenvolupament de la intel·ligència emocional.

El curs vol treballar d’una manera vivencial i dinàmica diversos aspectes relatius al coneixement personal, la confiança en una mateixa, així com també vol posar èmfasi en aprendre a identificar les emocions i la seva gestió.

Ho explica Judit Puig, membre de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

A l’inici del curs, les sessions passaran per una fase de coneixença entre les participants, i de cara a endavant es continuarà treballant amb diverses dinàmiques a l’entorn de l’autoestima, la confiança i el coneixement personal.

Aquest taller, organitzat a través de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, és impartit per Teresa Puyol, pedagoga i experta en gestió emocional. Puig destaca que el curs, que s’organitza per sisena vegada, ha tingut fins ara una bona rebuda, especialment pel treball desenvolupat per la seva responsable.

La primera sessió tindrà lloc el dijous 22 de febrer, de 9 del matí a dos quarts d’1 del migdia, i a partir de llavors es duran a terme els següents dijous del mes de març, exceptuant el 29, acabant el 5 d’abril.

Les inscripcions es poden fer a través del formulari de la pàgina web municipal o a l’Àrea de Serveis Socials fins uns dies abans de l’inici del curs.