radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Palafolls incorpora una treballadora amb el Programa Treball i Formació

Palafolls incorpora una treballadora amb el Programa Treball i Formació

COMPARTEIX-HO
, / 430 0

Es tracta d’un programa que busca fomentar la inserció laboral de persones en situació d’atur i amb especials dificultats d’integració en el mercat laboral. Es tracta d’un programa que combina l’experiència professional amb accions de formació adreçades a millorar les opcions futures de reinserció laboral de les persones participants.

Gràcies a aquests programa, gestionat pel CCM, l’Ajuntament de Palafolls va incorporar a afinals de la passada setmana una nova treballadora a les oficines.

Aquesta nova treballadora, a més de la seva jornada laboral rebrà entre les 35 i les 120 hores formació per ajudar ala seva incorporació al mercat laboral un cop acabi el seu contracte d’un any a Palafolls.

La treballadora que s’ha incorporat a l’Ajuntament de Palafolls és un dels 44 maresmencs i maresmenques que gràcies a aquest programa han estat contractats aquesta setmana pel Consell Comarcal. D’aquests 31 han començat a treballar en diferents serveis d’ajuntaments de la comarca, mentre que la resta s’ha incorporat al propi consell.

A banda de Palafolls també s’han beneficiat d’aquest programa els consistoris de Tordera o St. Pol.