radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Policial - Judicial Busquen una parella que va matar d’una puntada de peu a un gat de carrer

Busquen una parella que va matar d’una puntada de peu a un gat de carrer

COMPARTEIX-HO
, / 446 0

L‘Associació Sa Gatonera de Blanes ha demanat ajudaa través de les xarxes socials per localitzar uns brètols que van matar una gata de carrer donant-li puntades de peu. Els fets van passar dissabte al vespre al carrer Astúries quan una parella hauria colpejat la gata i, d’una puntada de peu, la va enviar a l’altre costat de carrer. El felí, que tenia entre 1 i 3 anys va picar contra el terra i va morir. Ara, l’entitat està recollint tota la informació del cas per presentar una denúncia als Mossos. També demanarà que l’Ajuntament de Blanes es personi a la causa. El Codi Penal castiga amb penes d’entre sis mesos i un any i mig de presó aquells qui maltractin un animal i l’acabin matant.

Segons ha explicat la presidenta de Sa Gatonera, l’agressió va tenir lloc a quarts de nou del vespre. Va ser llavors quan un veí va escoltar els miols de la gata i, va ser a temps de veure una parella com s’allunyava. Ell portava una gorra i ella, un anorac amb una caputxa de pèl.

Es dóna el cas que la presidenta de l’entitat blanenca, Marina Vall-llosada,  és portaveu de la comissió de Drets dels Animals del Col·legi d’Advocats de Girona.